TukkerKidz:

De TukkerKidz is een groep binnen De Tukkers die vanaf oktober 2012 van start is gaan en bedoeld is voor de allerjongsten. Vanaf 1 juni 2015 kunt u uw kinderen weer opgeven voor het nieuwe seizoen. Kinderen vanaf 6 jaar maken spelenderwijs kennis met muziek en beweging. Door middel van spelletjes en oefeningen leggen de kinderen een gedegen basis om in de toekomst een instrument te kunnen bespelen.  Naast het muziek maken is er ook ruimte voor andere leuke activiteiten, bijvoorbeeld spelletjesmiddagen, en het jeugdkamp. Dit alles word ook wel samengevat als een TukkerKidz Doe-dag.


Het eerste jaar kost het u niets!

Ons doel is om iedereen de mogelijkheid te geven lid te worden van De Tukkers. Daarom houden we onze contributies zo laag mogelijk en geven wij instrumenten en uniformen in bruikleen. Omdat het altijd afwachten is of kinderen een nieuw gekozen hobby leuk vinden, is de opleiding Tukkerkidz het eerste jaar kostenloos. Dit maakt lid worden van De Tukkers zeker de moeite waard. Gedurende het gehele traject kan er dus kosteloos gebruik gemaakt worden van instrumenten, lessen en andere voorzieningen!

TukkerKidz1

Tukkerkidz 1 is een groep kinderen met de leeftijd van 6 en 7 jaar.
De lessen worden in overleg met onze muziekdocent gegeven op de woensdagmiddag in ons clubgebouw 't Tukkershoes aan de Bookholtlaan 21 in Losser.

Ze worden het komende jaar verzorgd door Marty van Seijen die aan de Artez Hogeschool is afgestudeerd als Docent Muziek en Slagwerker.  Marty is 40 jaar jong en woont in Glanerbrug.

 

         

Interesse?
Kom dan met uw kind een les van de Tukkerkidz bijwonen, dan weet u meteen of deze fantastische hobby bij uw zoon of dochter past. Natuurlijk kunt u zich ook meteen aanmelden (zie aanmeldingsformulier hieronder!)

Aanmelden
Als uw kind in groep 3 of hoger zit en van een muzikale uitdaging houdt, dan kunt u hem of haar het hele jaar door aanmelden via
info@detukkers.com. Voor meer informatie kunt u mailen naar dit e-mailadres of telefonisch contact opnemen met Harold Fraterman 053-5384897 of Ellen Noordkamp 06-14982299.

TukkerKidz2
Kinderen die het TukkerKidz1 traject hebben doorlopen of die op de muziekschool al een voorbereidende muziekopleiding hebben genoten stromen vervolgens door naar de TukkerKidz2. Dit is een groep jongens en meisjes in de leeftijd van 7 en 8 jaar oud. De basis die zij hebben ontwikkeld bij deTukkerKidz1, word bij de TukkerKidz2 verder ontwikkeld. Hier mogen ze namelijk ook een instrument bespelen. Deze lessen worden eveneens in overleg met onze muziekdocent gegeven op de woensdagmiddag in ons clubgebouw 't Tukkershoes aan de Bookholtlaan 21`in Losser.

Een instrument bespelen

Bij het bespelen van een instrument komt veel kijken. Voor deze groep jonge muzikantjes is het daarom ook een opstap naar het bespelen van een instrument binnen de drum-en showfanfare bezetting van de vereniging.

Op den duur heeft een leerling voldoende basis om een instrument te gaan bespelen. Ieder kind mag zelf kiezen welk instrument hij/zij wil bespelen. Ervaren en gekwalificeerde muziekdocenten zorgen ervoor dat uw kind het instrument goed gaat beheersen. Halverwege het jaar laten de Tukkerkidz2 het geleerde in de praktijk zien doormiddel van een voorspeelavond waarbij de ouders ook uitgenodigd zijn.

Leuke activiteiten
Naast muziek maken kunnen de TukkerKidz ook mee doen aan leuke activiteiten binnen de vereniging. Zo worden er Doe-dagen georganiseerd waar de kinderen doormiddel van allerlei leuke activiteiten plezier hebben met elkaar. Dit zorgt ervoor dat de kinderen naast het leren bespelen van een instrument ook plezier hebben met hun vriendjes en vriendinnetjes binnen de vereniging.

Meer informatie

Voor het aanmelden van uw kind aan de volledig gratis opleiding van de TukkerKidz1 vindt u hieronder het aanmeldingsformulier.

U kunt het door u ingevulde formulier opsturen naar De Tukkers, Postbus 75, 7580 AB Losser of het mailen naar: info@detukkers.com waarna we na ontvangst contact met u opnemen.

Klik om het aanmeldformulier te openen op onderstaand link genaamd: Tukker Kidz
Tukkerkidz